Speciale metingen

Diverse voorbeelden van speciale metingen zijn:

  • Inmeten sluizen (Woerdense sluis Spaarndam, controlemeting kunstwerken zoals bruggen, viaducten, etc.
  • Inmeten van gevels in 3D (terrestrisch) zoals de Sojafabriek in Utrecht en 3D terrestrische meting onderdoorgang station Deventer.
  • Rechtheidsmetingen as van de Electriciteitsturbines en een deformatiemetingen in de turbines.
  • Inmetingen hal Aviodrome.
  • Spoormetingen voor Prorail.
  • 3D-scannen

Steigermetingen

Ondanks veel veiligheidsmaatregelen kan een schip altijd hardhandig in aanraking komen met één of meerdere meerpalen. Vanaf de wal is met het blote oog niet te constateren of er schade is ontstaan. De landmeters van VWB kunnen nog dezelfde dag ter plaatse zijn en u tot op de millimeter nauwkeurig aangeven wat de gevolgen van de aanvaring zijn voor de positie van de meerpaal – uiteraard moet dan wel eerder door ons een goede nulmeting zijn uitgevoerd. Binnen één dag krijgt u van ons de gevraagde gegevens, die u direct aan uw verzekeringsmaatschappij kunt overhandigen.

VWB Geogroep heeft alle mogelijkheden voor speciale metingen ter beschikking, dus ook voor uw speciale metingen maken wij graag een offerte op maat. Stuur uw aanvraag naar [email protected] en wij zullen zo spoedig mogelijk een offerte aanleveren.

Spoormeting Prorail

Meting Aviodrome

Meer weten en zien.

Wij zetten graag onze ervaring in voor het beheersen van uw project. In een persoonlijk gesprek laten wij u graag voorbeelden zien van door ons gerealiseerde projecten.

Neem contact met ons op