VWB Geogroep meet alles voor u op, na en in.

De VWB Geogroep meet alles voor u op, na en in. Letterlijk, de landmeters van de VWB Geogroep zijn met hun jaren ervaring bedreven in het uitzetten van diverse werkzaamheden, ze kunnen met hun uitgebreide apparatuur werkelijk alles inmeten, nameten en opmeten. Van maatvoering tot topografische metingen van BGT tot DTM. In elke meetklus zien wij een uitdaging. Maar de VWB Geogroep doet meer, we zijn een erkend leerbedrijf voor AEQUOR en ECABO. Dit betekent dat leerlingen die aan het begin van hun carrière staan aangemoedigd worden het beste uit zichzelf te halen.

In de praktijk

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is verweven in de werkwijze van Het Veldwerkbureau. Alle medewerkers krijgen trainingen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Door op een duurzame manier met mensen, het milieu en werktuigen om te gaan kunnen we schade voorkomen.

Het Veldwerkbureau is een middelgroot bedrijf. Hierdoor is onze bijdrage om maatschappelijk verantwoord te ondernemen als een druppel op een gloeiende plaat. Toch willen we er op alle fronten zoveel mogelijk aan meewerken. Voorbeeld is onze certificering voor de CO2 prestatieladder.

SBB

Het Veldwerkbureau is altijd op zoek naar gemotiveerde stagiaires. Neem gerust contact met ons op.

Meer weten en zien.

Wij zetten graag onze ervaring in voor het beheersen van uw project. In een persoonlijk gesprek laten wij u graag voorbeelden zien van door ons gerealiseerde projecten.

Neem contact met ons op